Søkkvåt resignasjon

Det regner på den afrikanske farmen igjen. Vi burde egentlig begynne med risproduksjon. I løpet av natta har noen latt dusjen stå på på full guffe. Det har resultert i 80 mm jevnt spredt utover 7000 hektar. Det blir mye gjørme av sånt.

Grossistene ringer og lurer på hvorfor grønnsakene ikke blir levert til avtalt tid, men seriøst…de burde egentlig bare være glade for at vi ikke har druknet. Nå gir vi opp. Vi pakker inn årene, bokstavelig talt, og stikker til Windhoek inntil mangroveskogen på farmen har tørket opp.

Jeg har kommet et lite skritt videre på veien i hobby-prosjektet Sturmvogelbucht. Jeg har funnet et par nye kilder og ledetråder jeg kan følge videre. Det går sakte, men sikkert i riktig retning. En av de større avisene har sagt at de er interessert i å kjøpe en artikkel, og det er meg og min manglende arbeidsdisiplin det står på. Jeg må bare få trykket ut ordene og skrevet ferdig story’en. Hvorfor gjør jeg det ikke? Har ingen anelse. Men hvis jeg skal forsøke meg på en unnskyldning, så må det være at jeg merker at tidsklemma har tatt skikkelig krampetak og røsker i alle retninger, uten å gi meg tid og ro til å sette meg ned og skrive ferdig.

Det er bare å medgi at jeg ikke er en god forfatter. En ordentlig en, forfatter altså, har sagt at en god forfatter er i stand til å sette seg ned og tvinge ut ord hver eneste dag. I dagslys. Hun mente at skillet ofte går mellom dem som kan skrive edru i dagslys vs. de som driver med rødvin- og NattensMulmOgMørkeSkriblerier. Jeg tror jeg kanskje hører til den siste kategorien. I tillegg har jeg et snev av prestasjonsangst og skrivesperre (snev er forresten en underdrivelse). Derimot er jeg tydeligvis en racer på å selge ideene mine. Og jeg. Må. Skjerpe meg.

Note to self: Både lese OG skrive, Silje. Eller…alternativt: Har du sagt A, får du til helvete produsere en B også.

Kan noen ta på seg å sparke meg bak innimellom og gi meg deadliner? Eller gi meg et kræsjkurs i arbeidsdisiplin…? Anyone?

VN:F [1.9.22_1171]
Liker du dette?
Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
Søkkvåt resignasjon, 1.0 out of 5 based on 1 rating
Share